• Lehet-e hordani?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/Úr!

        Kérsésem az lenne, ízületi gyulladásom van és nagy fájdalmaim vannak.Ezért ajánlották a borostyán gyógyító láncot.

        De sajnos mellette még pajzsmirigy alulmüködésem van.

        Kérdésem az lenne, hogy horhatom-e a nyakláncot?

        Üdv:Erzsi

        WEBBeteg szakértő válasza a Alternatív gyógymód témában

        Kedves Erzsi!

        A borostyán lánc gyógyító hatását a konzervatív orvostudomány nem ismeri el, de ezzel szemben káros hatásáról vagy ellenjavallatáról sem tudok. A hagyományos orvosi ellátást ez a módszer nem helyettesítheti.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2009-10-22 13:17:21; Megválaszolva: 2009. október 22., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: