Decholest tabletta

 

Kedves Orvosnő!

Köszönöm válaszát, de nem nyudtatott meg igazán, hiszen amikor elég súlyos fertőző májgyullagással feküdtem kórházban, még ma is szemmel látható izomsorvadásom keletkezett.

Izomsorvadásom volt mág a felkar tricepszében és a mellizmomon is, ami idővel rendbejött. Édesanyám izomsorvadásban halt meg. (lateral sclerozis) Öcsém is beszámol még izomsorvadásról, így a félelmem nem múlt el.

Ha ennek tudatában is ugyanez lenne a válasza, megnyugtatna.

Válaszát köszönettel várva üdvözlöm  Gizella

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza koleszterin témában

Kedves Gizella!

Amint írtam, a mellékhatások fellépése előre legtöbbször kiszámíthatatlan. Az ön esetében a kórtörténet miatt, illetve a gyógyszerrel szembeni averziója miatt talán tanácsosabb lenne először egy komoly, zsírszegény diéta alkalmazása, majd annak függvényében dönteni a gyógyszer alkalmazásáról, de ezt csak a kezelőorvos tudja eldönteni, ez az ő joga és az ő felelőssége, beszéljék meg! Remélem, sikerül diétával is rendezni a szérumszintet, jó egészséget kívánok! Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. szeptember 28., 11:13; Megválaszolva: 2009. szeptember 28., 11:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
Koleszterin
Tisztelt Doktornő! Édesanyám 76 éves. A vérleletében a koleszterin szint elég magas. Korábban szedett koleszterincsökkentőt, de abbahagyta, mert...
Koleszterin és sztatin kezelés
Tisztelt Doktor Úr! 64 éves nő vagyok, 10 éve diagnosztizáltak colitis ulcerosa betegséggel. Kezdetektől napi 3x1 Salazopyrin illetve 1x1 Huma...
Magas koleszterin, cukor és...
Tisztelt Címzett! Tegnap voltam vérvételen az alábbi értékekkel kapcsolatban lenne kérdésem. Glükóz 5, 4 Koleszterin 7, 2 CRP 7 Nem fogyasztok...
Magas ASO és Triglicerid szint...
Tisztelt Doktornő! 10 napja beleléptem egy szögbe, ami kb 2 centi mélyen a talpamba ment, bementem balesetire és emiatt nem mozogtam kb 1 hetet...