Kidobtam

Kidobtam véletlenül az utolsó szem antibiotikumomat (Zinnat) , amit a mandulámra, stafilokokkusz baktériumra kaptam. Az öt napos kúrából az utolsó szemet. Az baj? Vagy nem ront a hatásán? Köszönettel:

Dr. Molnár Anna válasza antibiotikum témában

Kedves Kérdező!

1 tabletta miatt ne aggódjon, nagy valószínűséggel nem ezen múlik a kúra hatásossága, emiatt új dobozzal ne írasson fel. Ha nem gyógyul meg, menjen vissza kezelőorvosához! Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. szeptember 23., 10:13; Megválaszolva: 2009. szeptember 23., 10:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...
Fáradékonyság, gyengeség...
Huzamosan magas limfocita
Üdvözlöm! Az elmúlt években elkészült leleteimen minden alkalommal magas limfocita érték került feltüntetésre. (2019 - 49,8%, 2021 - 43,6%, 2022...