Staphylococcus aureus

Érdelkődnék, hogy staphylococcus aureus baktérium antibiotikummal véglegesen kipusztítható a szervezetből, vagy előfordulhat, hogy újra visszajön? Köszönöm.

Dr. Lajtos Melinda válasza antibiotikum témában

Kedves Kérdező!

Abban az esetben, ha az adott antibiotikumra a baktérium érzékeny, ez tenyésztés és érzékenységi vizsgálat során határozható meg.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Lajtos Melinda
Dr. Lajtos Melinda pulmonológus szakorvos jelölt
Kérdés: 2009. szeptember 21., 13:48; Megválaszolva: 2009. szeptember 21., 13:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
gyomor panaszok
Tisztelt dr ur.2 es fel honapja kb holyaghurutom lett. Amire antibiotikumot szedtem, de mivel nem gyogyultam meg teljesen elkezdtem meg 1 dobozzal szedni...
gyomorégés: mitől jöhet rendbe az...
Kedves Doktor Úr! Az utóbbi két hónapban sok antibiotikumot (normix 3 dobozzal, azibiot) , görcsoldót szedtem. A normix szedése után bonolact...
Levofloxacin Sandoz
Kedves Doktor Úr/Nő! Levofloxacin Sandoz szedése alatt való alkoholfogyasztás gyengítheti annak hatását?
Antibiotikum
Tisztelt Doktor úr/nő! Antibiotikumot írt fel az orvosom (Sumamed 500 mg) aminek az utolsó tablettáját pénteken délben fogom bevenni. Érdeklődni...
antibiotikum1979
Tisztelt doktor úr/nő! Azt szeretném megtudni, hogy mennyi időbe telik, amíg az antibiotikum kiürül a szervezetből? A férjemnek amoxicillint...