Véradásról ismét

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha csak Euthyrox tablettát szed valaki lehet-e véradó? Ha Tritace-t, és Astryxot szed lehet-e véradó? Én csak euthyroxot szedek kb.2 éve és elutasítottak, vélegesen. várom a válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza véradás témában

Kedves Kérdező!

Véralvadásgátlót szedő betegeket kizárják a véradásból, amennyiben nincs kizáró alapbetegség, a vérnyomáscsökkentő szedése miatt nem zárják ki a véradásból a donorjelöltet. A pajzsmirigy betegség és ennek terápiája egyéni elbírálást igényel, a véradóban fogják tudni megmondani.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. szeptember 16., 09:30; Megválaszolva: 2009. szeptember 16., 09:30
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom