Vélemény erről a gyógyszervásárló weboldalról

Tisztelt doktorok, Kerdezni szeretnem, hogy van-e, es ha igen, mi a velemenyuk egy weboldalrol? Angol es orosz nyelvu, de recept NELKUL lehet rendelni BARMILYEN gyogyszert. Veletlenul talaltam - a kerdesem az lenne, hogy vajon megbizhatoak-e...? Ugy ertem, a pirulak osszetetelet illetoen. Corinfar-ra lenne szuksegem (magas vernyomas, es ez elfogyott) -, de valahogy nem bizom bennuk. Tehat velemeny? (tudom, menjek orvoshoz, de nem vagyok Mo-n)

Dr. Csuth Ágnes válasza gyógyszervásárlás témában

Kedves Kérdező! Nem merem javasolni, bár konkétan ezzel az oldallal nincs tapasztalatom, de sokat hallani arról, hogy ilyen oldalakon hamisítványokat árulnak.Üdvözlettel.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2009. augusztus 19.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Baba cipő dilemma
Csuklás oka
Alacsonyabb neutrofil szám kóros?
Székelés utáni viszketés
Pacemakerrel sejtrezonanciás kezelés...
Infúzió után megkeményedett ér?
Kedves Doktornő! Lassan két hete, hogy kórházba kerültem hányás miatt ahol sürgősségin vettek tőlem vért majd a könyökhajlatomból majd az infúzió lefolyásáig...