Vérkép

Jo napot kivanok. Egy problemamra keresnem a valasz, ezert fordulok onokhoz. Az utobbi idoben voltak hangulatingadozasaim, faradekonyabb es almosabb is voltam. Probaltam pihenni tobbet es valtoztattam stresszes munkahelyemen is igy a hangulatingadozas mar nem veszes. Fizikai jelek aggasztanak egy kicsit. A labszaram, vadlim feszult, neheznek erzem, gyakran dagad is estere a labam (terhesseg alatt soha nem volt problemam a vizesedessel - ezert furcsa) . Elkuldott a csaladorvos vervetelre. Kiertekelte az eredmenyt es azt mondtta semmi gond, egy kis vas hianyom van. Nem akarok hipohondernek tunni es minden aron betegseget talalni, de aggaszt par eredmeny: neutrofile 38.70 (50.00–75.00) , limfocite 46.10 (20.00–45.00) , eozinofile 5.00 (1.00–4.00) Csak azokat irtam amelyek elternek a normal ertekektol. A vas 48.0 (49.00–167.00) . 28 eves vagyok, lehet, hogy teljesen normalis ez a par elteres de szeretnek teljesen megbizonyosodni arrol, hogy minden rendben van. Szeretnenk egy masodik kisbabat ezert az aggodalmam. Elore is koszonom valaszat. Anna

Dr. Csuth Ágnes válasza labor témában

Tisztel Anna!

 

A leírt laboreltérések nem ritkák és nem kell aggódnia miatta, nem utalnak betegségre. A vashiányos állapot miatt javaslom vasat tartalmazó multivitaminkészítmény szedését és több friss zöldség fogyasztását. A második baba vállalásához sok sikert kívánok.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. augusztus 07., 21:42 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 07., 21:42
Kérdések és válaszok: Egyéb
eltérések a vérképben
Kedves Doktor Úr! 43 múltam, vegán életmódot folytató, káros szenvedélyektől mentes életet folytatok. Vannak autoimmun betegségeim, de eddig nem...
Laborlelet elemzése
Már előzőleg írtam, de véletlenül befejezés nélkül ment el az üzenet, azért van ez az esetleges ismétlés. Szeretném kérni a csatolt...
Laboratóriumi eredmény
Tisztelt Doktor Úr. Babát szeretnénk párommal voltam is ma Laborba,magánorvos küldött el. Eredményeimet nem igazán értem. Kérem szíves...
Kislányom labor leletenek...
Kedves Doktornő! Az alábbi kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni, csatolom az ehhez szükséges vérvételi eredményt. 2 éves kislanyommal pénteken...
Hormonvizsgálat - lehet
Tisztelt Doktor úr! November eleji nőgyógyászati vizsgálatomkor az orvos megállapította, hogy abban a ciklusban véleménye szerint nem történt...