Oesztrogél gél

T.DR.ÚR:) A problémám inkább inkább esztétikai mintsem komoly e.ü de kérném ha tud az információjával segitsen. A szám felül nagyon keskeny ezért már tetettem bele 1ml szilikon olajat sajnos eredményt nem igazán hozott ezért páran javasolták, hogy kenjem oesztrogél gél-el nos én ennek utána olvastam igen nagyok a mellék hatásai ráadásul sok hormont tartalmaz igy félek nehogy kárt tegyek magamba.. Az infot olyan egyénektöl kaptam akik szintén használják bár fiuk ök valoban nöies hatást érnek el vele száj bör stb..ÖN szerint én mint genetikai nő használhatok ilyen gyógyszernek minősülő terméket ugy h implantátumom is van és a cicimben ártalmatlan ciszta? Vagy egyáltalán van értelme ilyen terméket magamra kenni elérhetek vele bármilyen pozitiv változást? válaszát elöre is köszönöm.

                                                                                                                                

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Csuth Ágnes válasza oestrogel témában

Tisztelt Kérdező!

 

Az oestrogen tartalmú kenőcsők, krémek használata a szépségiparban elterjedt. Pozitív hatása jól ismert. Jelentős tapasztalatom nincs az alkalmazásukkal, de a kivűlről bevitt hormonoknak mindig van mellékhatása. Krémekből jelentős mennyiség nem szívódik fel, de tekintettel az emlőben lévő cystára valóban fokozott a rizikó. Amennyiben a használat mellett dönt, javaslom, hogy kúraszerűen használja és ne folyamatosan több hétig.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. augusztus 07., 21:36 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 07., 21:36
Kérdések és válaszok: Egyéb
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt