Hajhullás, csalántea, c vitamin

T.Cím! Az elmúlt években többször volt jellemző a hajhullás kisebb-nagyobb mértékben. Gyengült majd visszatért, valószínűleg pszichés alapon.Sok mindent kipróbáltam már, (sok pénzért) vizsgálatok is voltak, konkrét okot nem találtak.. (labor, fogászat, gégészet) .Jelenleg Varga cseppekkel kezelem a fejbőrt, csalánteát iszom, c vitamint, biotint szedek. De nagyon elkeserítő az a mennyiség, ami hajmosáskor a kezemen illetve a lefolyóban van. Az egész fejbőrről hullik (diffúz hajhullás? ) . 45 éves vagyok két gyermeket szültem, tulajdonképpen a terhességek, szoptatások óta folyamatosan ritkult az addig dús hajam. (Sok oka lehet,  pszichés, környezeti ártalmak stb. de ezekkel együtt kell jelenleg élnem)  Ön milyen praktikát, módszert, szert ajánlana? Köszönöm! K.X.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hajhullás témában

Kedves Kérdező!

Érdemes lenne egy újabb vizsgálatokkal kiegészített góckutatást végezni, egy hasi és kismedencei ultrahangot, egy fogászati panoráma és egy mellkasröntgent, illetve egy nőgyógyászati vizsgálatot is érdemes lenne elvégeztetni. Háziorvos tud góckutatásra beutalókat adni. Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 27., 11:53; Megválaszolva: 2009. július 27., 11:53
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat