Magas káliumszint

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Február végén csináltattam egy vérvizsgálatot amin magas kálium érték mutatkozott! Korábban diétáztam és lefogytam 13 kg-ot 3 hónap alatt. Azóta többször voltam vérvételen a legmagasabb érték 6, 4 a legutolsó mérés 2 hete történt az 5, 8 mmol/l értéket mutatott. Július 31-én hasi ct-re vagyok előjegyezve, de a jobb oldalon a hasamba tompa fájást érzek. Lehet rosszindulatú? Bár a vért hormonvizsgálatnak is alávetették ott a mellékvese-hormoneredmény alacsonyabb se.koritol szint emelendő ki legalábbis ez van leírva. Már a görögdinnyét is félve eszem.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza magas káliumszint témában

Kedves Kérdező!



Az Ön esetében nincs jelentősen megemelkedve a káliumszint, ezt érdemes lenne még kontrollálni, és ha nem rendeződik, kivizsgáltatni, ha valamilyen káliumszintete emelő gyógyszert szed vagy sok a táplálékkal bevitt kálium, akkor azon érdemes már most változtatni.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 21., 14:06; Megválaszolva: 2009. július 21., 14:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat