Mellkasi fájdalom

Kedves Doktornő/Doktorúr! Kb. egy éve tartó mellkasi (szegycsont környéki) , bordatáji fájdalom miatt fordulok Önhöz, melyhez időnként gerinc melletti fájdalom is társul. A fájdalom csak a bal oldalamon jelentkezik. A tavalyi évi nyaralás óta érzem a kellemetlen, szúró érzést, amikor komoly bélfertőzést kaptam. Jártam már vérvételen, tüdőgyógyásznál, kardiológusnál, ahol MPS-n kívül más problámát nem diagnosztizáltak. Rendszeresen sportolok és meglehetősen stresszes munkakörben dolgozom. Allergiás vagyok, de gyógyszerek szedése sem javított a porblémámon. Tanácstalan vagyok, milyen úton kellene tovább indulnom, belgyógyászat vagy reumatológia, mert a fájdalom nem akar elmúlni és úgy érzem jelentősen rontja az életminőségemet. Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel: Réka

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellkasi fájdalom, gerincfájdalom témában

Kedves Réka!

A mellkasi fájdalom több okra is visszavezethető tünet. Érdemes lenne gasztroenterológushoz fordulnia, akár emésztőszervi betegség is okozhatja a fájdalmat, emellett felmerül reumatológiai eltérés lrehetőséges is.

Keresse fel háziorvosát, aki a társuló egyéb tüneteket, panaszokat figyelembe véve eldönti, hogy melyik okot tartja valószínűbbnek és beutalót ad egy kivizsgálásra.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 04., 08:20; Megválaszolva: 2009. július 04., 08:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat