ONYF másodfokon

Tisztelt cím!

Édesanyukám, korához képest elég rossz állapotban van, mindössze 51 éves. Nyitott gerinccel született, asztmás, rossz a szíve, az ízületei, stb. Az onyf első fokon 46%-ra százalékolta le, de mivel nagyon beteg, fellebbeztünk és most jött meg a papír, hogy visszaminősítették 18%-ra! Mit lehet ilyenkor tenni, lehet-e kérni egy független szakértő véleményét, akár polgári pert indítani? Várom mielőbbi válaszát!

Tisztelettel,

Rechtenvald Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza egyéb témában

Kedves Kérdező!

Ha már a határozat ellen nincs fellebbezési lehetőség, akkor néhány hónap múlva állapotrosszabbodás címén ismét be lehet adni a leszázalékolási kérelmet. Akkor lehet kérni, hogy más területi bizottsághoz kerüljenek.

 Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. július 01., 22:26; Megválaszolva: 2009. július 01., 22:26
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés