Menstruáció 3.

Tisztelt Dr.Farkas Agnes! A valaszaim: Nincs semmilyen betegsegem. Nem szedek semmilyen gyogyszert. Volt, tobbszor petefeszek gyulladas, es gombas fertozes. Abortusz. Nem voltam korhazi kezeles alatt. Elso menses 9 evesen, a mostani utolso marcius 31. Fo panasz: az utolso menses ota nem menstrualtam. A hasam enyhen faj. Osszefuggasbe hozhato okok: csak a stressz Terhesseg ket alkalommal. Gyermekem nem szuletett. Hasonlo panasz huszas eveim elejen, akkor 1 evig nem menstrualtam. A mensesek rendszeresek. (voltak) Ciklus valtozo volt, egyik alkalom 4-5 napos gyengebb verzessel, a kovetkezo 3-4, erosebb verzessel. Rakszures mult juliusban, renben volt, es az elozoek is. Koszonettel, O.Tunde

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza menstruáció témában

Kedves Tünde!

Itt küldöm a fordítást, sok sikert, remélem hamarosan el fog tudni menni nőgyógyászhoz.

I do not have any disease. I do not take any medication. I have never been admitted to a hospital.

I had pelvic inflammatory disease (kismedencei gyulladás- önmagában petefészek gyulladás nincs, csak tályog, ami pedig: absess of the ovaries) , and fungal infection.

I have had an (one, two? ) induced abortion. I have been pregnant twice.

I've had my first period when I was 13, last period: 31st of March.

My complain is that I did not have my period since March. I have a pain in the lower abdomen (alhas) .

I have been under stress (due to coming to a new contry) . It happened once before in my twenties, I didn't have my period for a whole year. I used to have regular periods, the bleeding was sometimes 4-5 days long, with less blood, sometimes 3-4 days, with a stronger bleeding.

I have had the (Papanicolau) cervical cancer screening last July, and never had an abnormal result.Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 04., 19:45; Megválaszolva: 2009. július 04., 19:45
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat