Dr. Barla Erzsébet gyermekgyógyász nepfrológusnak

Tisztelt Doktornő! Megkaptam válaszát a schönlenes kisfiammal kapcsolatban, amit hálásan köszönök. Egyébként a Kórházból ismerem Önt, mi nevelőszülők vagyunk, nyolc gyermeket nevelünk otthonunkban, Ebesen élünk, ez a beteg kisfiú is nevelt gyermekünk. A kislány akit kezelt, öt éves korában kerestük fel Önt ágybavizelés miatt, neki van egy vesetágulata az egyik veséjén, a másikat paranechiális hid szeli át, de egyébként rendben van vele minden, most már teljesen ágytiszta. Remélem a kisfiú is meggyógyul, most 8-ról 16 mg-ra emelték a szteroid adagját, az ödémák lementek róla, viszont új bevérzések vannak, előfordul izületi fájdalom is, és sajnos vese érintettség is van, amit állandóan kontrollálni kell, mert találtak vért a vizeletében. Nagyon sajnálom, hogy a Kórházi gyermekosztály megszünt, mert van egy asztmás nevelt gyermekem is, egy fél szemére vak is, meg két mentális sérült is. Úgy hogy rendesen bérletünk van az orvosokhoz, de egyébként nagyon hálás és aranyos gyermekek, nagyon boldogok vagyunk velük, sok szeretetet kapunk tőllük, amit viszonozni is tudunk, és ez a legfontosabb. Köszönöm, hogy érdeklődött felőlünk, a kislányra biztosan emlékszik egy barna szép szemű roma kislány, Balogh Irénke. Maradok nagy Tisztelettel Zsákainé Tanka Erika hivatásos nevelőszülő. Ha lenne rá mód megnézné-e a Schönlenes kisfiút, nem akarok kapkodni, de nagyon kíváncsi volnék, hogy Ön mit mond a gyermekről, meddig kell a szteroidot szedni neki, góckutatást is csináltak, de nem találtak semmit, most azt mondták, hogy ha újból ki jön rajta ki kell venni a manduláját. Minden jót Önnek, köszönettel Zsákainé

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza egyéb témában

Kedves Zsákainé!

Természetesen szivesen megnézem, ez a hét jó lenne, ha nem alkalmas csak 20.-a után. Örülök ha újra találkozunk!

 Üdvözlettel: Dr. Barla Erzsébet, gyermekgyógyász-nefrológus

Dr. Barla Erzsébet, gyermekgyógyász-nefrológus
Kérdés: 2009. június 29., 16:51; Megválaszolva: 2009. június 29., 16:51
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés