Tanácstalan vagyok..

Tisztelt doktor nő/úr!

Tanácstalan vagyok, mivel a véreredményeim teljesen jók, .. Viszont én mégsem érzem jól magam, sűrün gyengeség, ájulás érzés(úgyérzrm rötön meghalok), reszketés és erős szivverés fog el, enyhe látás zavarral (elszineződés) ezenkivül melegség, hetente 2-3 alkalomma erős alhasi fájdalom, ami pillanatokig tart. Alacsony cukorrszintre gyanakszom, de nem értem a vérkép mért nem mutat semmit. Mit tegyek ha ijen hirtelen elfog, a rosszul lét? Mire az oevoshoz érek, át megy rajtam és azt kapom magának nincs semmi baja, vérnyomás normális, vércukor normális és igy tovább, legfeljeb kapok egy nyugtatót, vagy ajálják, hogy igyak meg egyett. Nőgyógyásznál is jártam (februárban), és volt egy kissebbb vércsomó a méhemben, erre semmi gyógyszert nem kaptam, anyit mondott a doktornőm, hogy majd a menstruációmmal eltünik. (antibiotikumot ittam).

3-5 liter vizet iszok naponta, ez normális?

-Mit tanácsol?

Előre is köszönöm a válaszát!

Dr. Csuth Ágnes válasza gyengeség témában

Kedves Kérdező! Ha a rosszullétet a vércukorszint alacsony volta okozná, akkor a panaszok spontán nem rendeződnének, mire az orvoshoz eljutna, csak szénhidrátbevitel hatására múlnának el. Ha a hirtelen vérnyomásváltozás okozza, ezt úgy lehet kideríteni, hogy otthoni vérnyomásmérővel azonnal meg kell mérni a vérnyomást, ha a tünetek jelentkeznek, mert előfordulhat, hogy az átmeneti ingadozás után helyreáll a normális vérnyomás. A panaszokat szírritmuszavar is okozhatja, ezt kardiológián érdemes lenne kivizsgáltatni. A napi 3-5 l víz fogyasztása kicsit több, mint a napi javasolt, mennyiség, napi 2, 5-3 l-t szoktunk javasolni egészséges embernek. A panaszai hátterében felmerül pszichiátriai kórkép lehetősége is, amennyiben belgyógyászati eltérés nem igazolódik, érdemes lenne pszichiátert is felkeresenie. Üdvözlettel.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2009. június 30.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Fizikai erőtlenség
Kedves Dóra! Néhány hónappal ezelőtt jelentős fizikai erőtlenséget kezdtem el tapasztalni magamon a legkisebb fizikai aktivitás kifejtésénél is. Nyugalmi...
Időskori gyengeség
Tisztelt Doktornő! Nagymamám 2020.01.19-én bekerüld a kórházba, mert nem tudott bemenni az udvarról, nem bírt lépni egy lépést sem, egy helyben állt. Mivel...
Gyengeség
Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék segítséget kérni, hogy mi lehet a problémám! Tavasszal kezdődött gyomor fájdalom, hányingerrel, voltam gyomor tükrözésen,...
Láb legyengült ill szédülés gyengeség...
Tisztelt dr nő Kérdésem a következő lenne. Hirtelen lábgyengeseg fog el és szinte erőtlen leszek és szédülök. Felfelé nem tudok néni mer szintén szédülök ill...
Mi lehet a bajom?
Üdv! Szeretnék egy problémámról érdeklődni.. Kb 3 hete kezdődött elöször csak elhanyagolható izületi/izomfájdalmak. Most már viszont egy hete tart egy erősebb...
Műtét utáni magas pulzus
Kedves Doktornő! Édesanyámnak kb. másfél éve még tökéletes, erős, egészséges volt a szíve, ezt mondta a kardiológus, aki megvizsgálta, mivel Herceptin...