Tanácstalan vagyok...

Tisztelt doktor nő/úr!

Tanácstalan vagyok, mivel a véreredményeim teljesen jók,..Viszont én mégsem érzem jól magam, sűrün gyengeség, ájulás érzés(úgyérzrm rötön meghalok) , reszketés és erős szivverés fog el, enyhe látás zavarral (elszineződés) ezenkivül  melegség, hetente 2-3 alkalomma erős alhasi fájdalom, ami pillanatokig tart. Alacsony cukorrszintre gyanakszom, de nem értem a vérkép mért nem mutat semmit. Mit tegyek ha ijen hirtelen elfog, a rosszul lét? Mire az oevoshoz érek, át megy rajtam és azt kapom magának nincs semmi baja, vérnyomás normális, vércukor normális és igy tovább, legfeljeb kapok egy nyugtatót, vagy ajálják hogy igyak meg egyett.Nőgyógyásznál is jártam (februárban) , és volt egy kissebbb vércsomó a méhemben, erre semmi gyógyszert nem kaptam, anyit mondott a doktornőm, hogy  majd a menstruációmmal eltünik. (antibiotikumot ittam) .

3-5 liter vizet iszok naponta, ez normális?

-Mit tanácsol?

Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza gyengeség témában

Kedves Kérdező!

Ha a rosszullétet a vércukorszint alacsony volta okozná, akkor a panaszok spontán nem rendeződnének, mire az orvoshoz eljutna, csak szénhidrátbevitel hatására múlnának el. Ha a hirtelen vérnyomásváltozás okozza, ezt úgy lehet kideríteni, hogy otthoni vérnyomásmérővel azonnal meg kell mérni a vérnyomást, ha a tünetek jelentkeznek, mert előfordulhat, hogy az átmeneti ingadozás után helyreáll a normális vérnyomás.

A panaszokat szírritmuszavar is okozhatja, ezt kardiológián érdemes lenne kivizsgáltatni.

A napi 3-5 l víz fogyasztása kicsit több, mint a napi javasolt mennyiség, napi 2, 5-3 l-t szoktunk javasolni egészséges embernek.

A panaszai hátterében felmerül pszichiátriai kórkép lehetősége is, amennyiben belgyógyászati eltérés nem igazolódik, érdemes lenne pszichiátert is felkeresenie.

Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. június 30., 09:03; Megválaszolva: 2009. június 30., 09:03
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat