Milyen más okai lehetnek a szédülésnek?

Kedves Doktor Úr/Nő!

Márciusban volt egy mandulagyulladásos betegségem, ami nehezen jött helyre. Gyógyulásom után elkezdtem szédülni, kóvályogni, ami a mai napig tart. Kellemetlen, furcsa érzés és szinte mindig fenn áll. Aztán májusban megint lebetegedtem, megint begyulladt a mandulám, lázas voltam és fájtak az izületeim, leginkább a combom. Mondták, hogy ki kell venni a mandulámat minél hamarabb, mert nagyon csúnya. Kaptam antibiotikumot, de nem múlt el. 10 napja kivették a mandulámat, de a combom is fáj még, mintha izomlázam lenne és a szédülésem is megvan még. Azt szeretném kérdezni, hogy ezeknek a problémáknak lehet-e közük a mandulámhoz? Lehet, hogy az okozta? Milyen más okai lehetnek a szédülésnek illetve combfájásnak?  

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mandulagyulladás, szédülés, izomfájdalom témában

Kedves Kérdező!

A gyulladt mandula a szervezetben gócként szerepel, akár az ízületi gyulladást, a fáradtságot, a gyengeségérzést is okozhatta.

A szédülésnek számos oka van, például a vércukor, a vérnyomás ingadozása, vérszegénység.

A comb fájdalmát izomgyulladás, izomláz, ízületi gyulladás stb. is okozhatja.

Ha panaszai nem múlnak, keresse fel háziorvosát, egy kivizsgálás ebben az esetben szükséges lehet.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 06., 09:53; Megválaszolva: 2009. július 06., 09:53
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés