Refluxos csecsemő, mit tehetünk?

Tisztelt Doktornő! A múlt héten írtam már Önnek, köszönöm a gyors válaszát! Akkor azt kérdeztem Öntől hogy okozhat-e problémát a Motílium és az Omeprazon szedése a vesében. Most azt szeretném kérdezni hogy tudna-e olyan gasztroenterológust aki végre kivizsgálná a kislányomat rendesen.Lassan 3 hónapja szedjük a gyógyszereket az igaz hogy az utóbbi 2 hónapban nagyon szépen nőtt a súlya behozta az előtte való 2 hónap lemaradását is de kb 4 napja hiába lett a gyógyszeradagja megemelve egyre kevesebbet eszik, így kezdődött 7 hónaposan is, ma délután 4-ig összesen 250ml tápszer és víz van benne. Mindenfajta főzeléket, sinlac pépet, elutasít.Sem cumiból sem kanálból nem fogad el semmit.Felhívtuk tegnap a kezelőorvosunkat aki nagyon kedvesen azt mondta hogy ha úgy látjuk hogy ki van száradva akkor vigyük, de addig nem tud mit csinálni a kislánnyal.Teljesen kétségbe vagyok már esve, nem értem miért kell megvárni hogy megint kiszáradjon, szondával kelljen etetni és infúziózni.Rengeteget alszik, 24 órából 15-17-et, nincs éhségérzete, ha próbál is inni állandóan félrenyel.Folyamatosan hányingere van. Mi Kiskunfélegyháziak vagyunk, már próbáltunk időpontot kérni a Heim Pálba is de olyan hosszú a várólista és mi sajnos nem tudunk hónapokat várni.Ezért szeretném megkérdezni hogy esetleg tudna -e segíteni, valakit ajánlani aki megbízható és esetleg hamarabb tudna bennünket fogadni.Bárhová elviszem csak végre valaki mondja meg mi a baja.Eddig még a vérvételen és egy sima hasi ultrahangon kívül semmilyen vizsgálata nem volt. A mi észrevételeink alapján lett felállítva a diagnózis. Kérem ha tud segítsen! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza egyéb témában

Kedves Anyuka!

Amennyiben továbbra sem eszik a kislány, mimdenképpen keressék fel a háziorvosukat, hogy nehogy kiszáradjon a kislány, hiszen infúzióra ebben az esetben biztosan szüksége lesz. Gyulán Dr. Bódi Piroska gyermekgasztroenterológust próbálja megkeresni, de Debrecenben a Kenézy Kórházban dr. Szathmári Erzsébet gyermekgastroenterológus is fogadja Önöket.

Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 15., 13:58; Megválaszolva: 2009. június 15., 13:58
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat
Segítség kérés