• Véradás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Rendszeres véradó vagyok. Januárba is adtam vért, és egy későbbi véradás során azt mondta a jelenlévő doktornő, hogy a januári véradásomnál a véremben találtak valamit, és hogy július végén menjek a vérlaborba vért adni. Levelet nem küldtek. Nagyon izgulok. Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a bajom? Utánnanéztem, és a hiv-et én kizárhatónak tartom.

        Köszönöm a válaszát. 

        WEBBeteg szakértő válasza a véradás témában

        Tisztelt Érdeklődő!

        Így látatlanban nehéz bármit is mondani, de ha azt mondták Önnek, hogy júliusban ismét mehet vért adni, akkor nem valószínű, hogy beteg lenne...

         

        Üdvözlettel: Dr. Váróczy László hematológus, egyetemi adjunktus


        Dr. Váróczy László hematológus, egyetemi adjunktus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-12 22:06:28; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr!Izomsorvadásban szenvedő férfi vagyok, sok éve emésztési panaszokkal is. Több éve a kontaminált vékonybél szindróma igazolódott kilégzéssel. Akkor Normixot szedtem, azt mondták egy kúra elég. Csak kicsit javultak a...