• Kivörösödött felsőtest

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy a halál beálta utáni kivörösödött felsőtest milyen halál ok tünete lehet? És lehet-e ez kapcsolatban a halál beálta előtti túlzott alkoholfogyasztással.Válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel:H.G

        WEBBeteg szakértő válasza a elhalálozás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mivel a halál beálltának körülményeit nem ismerjük, így nehéz nyilatkozni. A felmerülő lehetőségek között szerepelhet  CO ( szén-monoxid) mérgezés, újraélesztés miatt a mellkaskompresszió vagy a defibrillátor tappancsai miatt, vagy ha hason feküdt, akkor hullafoltok is lehetnek. Az alkohollal kapcsolatban: arc kipirosodást okoz, de előfordulhat, hogy mellkaspirosodást is okoz. Több részlet ismeretében lehetne pontosabbat írni.

        Kelemen Dóra


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 23:47:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr!Izomsorvadásban szenvedő férfi vagyok, sok éve emésztési panaszokkal is. Több éve a kontaminált vékonybél szindróma igazolódott kilégzéssel. Akkor Normixot szedtem, azt mondták egy kúra elég. Csak kicsit javultak a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!