• Kapcsolatfelvétel

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Dr. Papp Júlia!

        A 20éves lány vagyok nagyfokú szemszárazsággal, akinek válaszolt. Annyit szeretnék kérni, hogy legyen olyan szives felvenni a kapcsolatot velem az E-mail cimemen keresztül, mert szeretnék Önhöz eljutni Debrecenbe, mert egy olyan kisvárosban lakok, ahol ezeket a vizsgálatokat nem tudják elvégezni. Valamint eddig még nem kaptam egyetlen orvostól sem ilyen segitőkész választ. A pajzsmiriggyel kapcsolatban is jó meglátása volt, mert holnap után Debrecenbe megyek endokrinológiai vizsgálatra. Az E-mail cimem:   [email protected]

        Ha tudna nekem segiteni azt nagyon megköszönném, bármilyen időpont megfelel nekem.

        Segitségét előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves kérdező!


        Sajnos az év végéig biztosan nem fogok tudni aktívan dolgozni. A szemszárazság témakörében a DEOEC Szemklinikát tudnám ajánlani - ott találhatóak a speciális vizsgálati háttér lehetőségek. dr Komár Tímeával beszéltem telefonon, akinél név szerint időpontra be lehet jelentkezni a portán. Pillanatnyilag ennyit tudtam segíteni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész


        Dr. Papp Júlia, szemész
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-28 14:25:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.