• Jogi kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Rovat Adminisztrátor!

        A múlt hét kedden kérdeztem, hogy tudnak-e olyan jogszabályzatról, amely alapján megállapítják, milyen betegség hány %-ot ér a rokkantnyugdíj megállapításnál. A betegségem jól körülhatárolható, látással kapcsolatos. Azt ígérték, hogy 3 napon belül válaszolnak, ennek ellenére még semmit sem kaptam. Most a rokkantnyugdíjam 37.000 Ft (67 %), de ezt is  40 %-ra minősítették első fokon. Szeretném egy jogász véleményét kérni, ezért nagyon kérem, válaszoljanak az alábbi címen: [email protected].

        Köszönöm,

        egy éhhalálra ítélt rokkantnyugdíjas

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Bizonyára elkerülte figyelmét, de elvileg e-mailben kellett értesítést kapnia, hiszen szemészünk válaszolt az Ön kérdésére.

        Az alábbi linken megtekintheti:

         https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/eloskodok/7409

        WEBBeteg


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-23 20:14:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés