• Góckutatás-immun

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Góckutatás-immun
        2009-02-19 15:25:22
         

        Tisztelt Dr úr/nő!
        Érdeklődni szeretnék hogy gockutatásra és a vérképem pontos diagnosztizálására hová mehetnék Önök szerint....(sok helyen vizsgáltak de a megfelelö helyen még nem voltam! ...egy jo belgyógyász vagy immunológus kéne szerintem! Önök szerint??)
        problémám:feltételezett RA- tüdöfibrozisos érintettséggel,ami még nincs diagnosztizálva de a tünetek megegyeznek (visszatérö reumás láz,rossz közérzet,sulyvesztés,idönként erős izületi és izomfájdalmak..... gócokat szeretnék ujjra kerestetni (a fogászati gocoktol és a torokmandulátol már több honapja megszabadultam,de nem javulok),jelenleg medrolt szedek.20mg/nap 37éves férfi vagyok..
        ...várom válaszukat! köszönettel Csekő L.Harri

             
         

        Tisztelt Kérdező!

        Szerintem egy jó belgyógyász-reumatológus orvosra van szüksége! Ha megirja, hogy hol lakik, akkor szivesen ajánlok valakit, vagy itt Debrecenben is szívesen megnézzük a Reumatológiai Tanszékünkön!

        Tisztelettel:

          Dr. Szamosi Szilvia            ....elözzmények!

         

        ...folytatás   :)

        ...köszönöm vállaszát,én Gyöngyösön lakom,és kérem ajánljon valakit aki tapasztalt és segithet nekem!!köszönöm   Cselő L:Harri

        WEBBeteg szakértő válasza a góckutatás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Budapesten dr.Kiss Emese docensnőt tudnám ajánlani az ORFI-ban, aki kollégám volt a Debreceni Egyetem III.Belklinikáján.

        Tisztelettel:   Dr. Szamosi Szilvia


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-21 18:31:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 06:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés