• Megbeszélhetjük

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Főorvos Úr!

        Köszönöm válaszát.Ezen kívül,amit leírtam nem ajánlottak mást.

        Szívesen vennénk,ha megnézné Főorvos Úr a férjemet.Megbeszélhetünk egy időpontot  és elmenne a férjem.Legyen szíves akkor megírni,hogy mikor és hol keresse Főorvos Urat?A jövő héttől  neki bármely nap jó,amikor Főorvos Úrnak lesz ideje.

        Először is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!
         
        Nem vagyok főorvos. Ahogyan a honlapon is olvasható, péntekenként rendelek, és előtte be kellene telefonon jelentkezniük a betegfelvételi irodában.
         
        Üdvözlettel:

        Dr. Lengyel Csongor  

        fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-09 16:03:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés