• Doktor Úr! A maga szive sose fáj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Pszichiáter Úr!

        Felettébb átgondolatlan cselekedetnek tartom azzal támadni engem, hogy "forgalmazó vagyok", hiszen ha jól belegondolunk, Ön is a forgalmazók táborát gyarapítja, csak aminek a forgalmazását Őn elősegíti, az általában függést és rengeteg kellemetlen mellékhatást okozó, a legtöbb esetben teljesen feleslegesen alkalmazott kábítószereket tartalmazó pszichiátriai gyógyszer.

        Valamint, a tápanyagokkal kapcsolatos ismerethiánya is roppant sajnálatos, hiszen a B vitaminokról, a magnéziumról, a cinkról azt állítani, hogy "kipróbálatlan" és nem igazolt tudományosan az idegrendszerre gyakorolt pozitív hatásuk, rengeteg embert foszt meg attól a lehetőségtől, hogy a pszichiátriai gyógyszerek hazug, hamisított "nyugalma" helyett, természetes módon kapják vissza, tudatuk egy jó minőségű állapotát.

        Üdvözlettel, Brandenburg Géza gyógyult beteg, a Neuroptim étrend-kiegészító tabletta forgalmazója.

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Tisztelt Brandenburg Géza!

        Mivel pszichiáterünk nem kíván részt venni tovább ebben a levelezésben, javaslom, hogy indítson egy fórumot a témáról, ahol megoszthatja véleményét és gondolatait a WEBBeteg olvasóival.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-07 13:40:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Édesanyám 4 napja hányingerrel küszködik, enni semmit nem tud. Az utóbbi években sokat fogyott, jelenleg 35 kg. Megelőzően hangos gyomorműködése volt, fájdalom nélkül. A labor eredményei rendben vannak. Syncumar vérhígítót szed (más...
        Tisztelt Doktor úr, Körülbelül 3 hónapja többféle ételintoleranciát állapítottak meg nálam, többek között tejfehérje, búza, kukorica és számos másik összetevő. A vizsgálat után elimináltam az ételeket az étrendemből....
        Kedves Doktor Úr/Doktornő! Egy hónapja jelentkeztek a tüneteim, kezdetben a jobb vádlimban érzetem fájdalmat, mely különböző megjelenésű volt. Volt hogy nyugalomban, volt hogy terhelésre fájt különböző ponton. A múlthéten viszont a...