• CT eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem.. Csak annyi lenne a kérdésem,hogy kedden voltam kontraszt anyagos koponya CT-n.. abban állapodtam meg az orvossal,hogy csüttörötkön azaz ma,felhivom és addigra megkapja az eredményt.. nos az orovssal nem tudtam beszélni mert nem volt bent,de egy hölgy aki szerintem szintén orvos,annyit mondott,hogy a Lelet negatív!de talált valamit amit átszeretne beszélni velem.. most bizonytalan,és kicsit nyugtalan vagyok... talán mégis van valami ami az eredményemben nem jó? bár tudom erre ön nem tudhatja a választ,csak jol esett leirni...

        WEBBeteg szakértő válasza a CT témában

        A legjobbakat kívánom szerkesztőségünk nevében!

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-01 13:34:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: