• Leszázalékolásom lehetséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR NŐ/ÚR! A KÖVETKEZŐ MŰTÉTEIM VOLTAK:1977,1990-B CSÁSZÁRMETSZÉS,1983-BAN BAL OLDALI PETEFÉSZEK ELTÁVOLITÁS,CYSTA MIATT. 1998-BAN ROSSZ INDULATÚ ELVÁLTOZÁS MIATT,MÉHCSONKOLÁST VÉGEZTEK,2001-BEN BAL MELL MŰTÉT TÖRTÉNT LIPOMA MIATT 2002-BEN TÁLYOGOSVAKBÉLGYULLADÁSOM VOLT, 2003-2004-BEN HAS ÉS MELL PLASZTIKA,MAJD 2007 DECEMBERÉBEN NYAKI GERINCSÉRVVEL OPERÁLTAK.AZÓTA IS ZSIBBAD A KEZEM,A JOBB KÉZ SZORITÁSA GYENGE,A VÁLL,NYAK ÉS HÁTI FÁJDALOM TOVÁBBRA IS FENN ÁLL. FIZIKÁLISAN HAMAR FÁRADOK. A VÉRNYOMÁSOM MAGAS 150/95. SZERETNÉM TUDNI,HOGY ÉRDEMES-E A EGÉSZSÉGKÁROSODÁSON ALAPULÓ KÉRELMET ELINDITANOM,ELÉG ENNYI BETEGSÉG A LESZÁZALÉKOLÁSHOZ? TISZTELETTEL :ANNA

        WEBBeteg szakértő válasza a leszázalékolás témában

        Kedves Anna!

        Ahhoz, hogy ezt meg lehessen ítélni orvosi vizsgálatra van szükség. Az aktuális egészségi állapot és korábbi orvosi leletek nagyon fontosak ennek elöntésében.Az Országos Orvosszakértői Intézet hatáskörébe tartozik ez a feladat.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-08 15:26:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 07:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés