Fájdalomcsillapítás

Amidasophen, penicilin és sumetrolin érzékeny vagyok. Fogfájásra bevehetek-e Flamborint vagy Rubophent? A Cataflam is alkalmas fogfájásra?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza fájdalomcsillapító témában

Kedves Kérdező!

Rubophent vagy Cataflamot nyugodtan bevehet, a Flamborint ne szedje. A Flamborin ugyanaz mint az Algopyrin, metimazole a hatóanyaga, ami az Amidazophen egy származékának tekinthető.

Kérdés: 2021. március 28., 18:06; Megválaszolva: 2021. március 30., 21:17
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehetséges betört a homlokcsontom...
Szép napot! Sajnos verekedésbe keveredtem és kaptam 1-2 ütést ököllel a homlokom bal részére (a képen ez a jobb oldalnak felel meg) körülbelül 3...
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tüdő Ct Eredmény
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés