Lágyéksérv műtét után

Kedves Doktor Úr/Nő, 6 hete volt baloldali lágyéksérv műtétem, klasszikus, nem laparoszkópos. A seb szépen gyógyul, különösebb panaszok nélkül vagyok-lennék, de néhány hete a bal herém feljebb, előrébb helyezkedik el, mint a műtét előtt és néha tapintásra érzékenyebb is. Nem nagyobb, a helyzetén és az 'érzékenységén' kívül egyebet nem tapasztalok. Mennyire normális ez? Mikorra várható, hogy rendeződik odalenn a helyzet,netán forduljak vele orvoshoz? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Papos István válasza a témában

Ez normális jelenség

Kérdés: 2020. november 12., 13:05; Megválaszolva: 2020. november 15., 23:09
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem