• Hólyaghurut

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Hétfőn kezdett el felfázasos tünetem lenni, ezek a tünetek szerdán erősödtek. Csütörtökön a háziorvosommal telefonon konzultáltunk és telefonon keresztül ő megállapította, hogy szerinte nekem hólyaghurutom van. Írt fel Ciprinolt, a tünetek enyhültek, nincs bennem az inger hogy mennem kell a WC-re és már nem csíp, de a hasam 2 oldala a mai napra begörcsölt, egész nap görcsöl a hasam, a petefészek körül, elviselhetetlen a fájdalom, feküdni is alig bírok. Ez a gyógyszer mellékhatása lenne vagy pedig medencegyulladás tünete?????? Más bajom nincs egyenlőre csak ez a szúró, görcsölő érzés 2 oldalt. Ez a gyógyszer jó a medencegyulladásra is? Nem adott az orvos beutalót semmi féle vizsgálatra, szerinte ez csak egy kis egyszerű hólyaghurut. Válaszát előre köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a petefészek témában

        A gyógyszernek nincsenek ilyen mellékhetásai, javaslom,hogy nőgyógyászati vizsgálatra jelentkezzen.


        Kérdés: 2020. augusztus 30., 16:24; Megválaszolva: 2020. augusztus 31., 22:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr!Izomsorvadásban szenvedő férfi vagyok, sok éve emésztési panaszokkal is. Több éve a kontaminált vékonybél szindróma igazolódott kilégzéssel. Akkor Normixot szedtem, azt mondták egy kúra elég. Csak kicsit javultak a...