Hólyaghurut

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Hétfőn kezdett el felfázasos tünetem lenni, ezek a tünetek szerdán erősödtek. Csütörtökön a háziorvosommal telefonon konzultáltunk és telefonon keresztül ő megállapította, hogy szerinte nekem hólyaghurutom van. Írt fel Ciprinolt, a tünetek enyhültek, nincs bennem az inger hogy mennem kell a WC-re és már nem csíp, de a hasam 2 oldala a mai napra begörcsölt, egész nap görcsöl a hasam, a petefészek körül, elviselhetetlen a fájdalom, feküdni is alig bírok. Ez a gyógyszer mellékhatása lenne vagy pedig medencegyulladás tünete? Más bajom nincs egyenlőre csak ez a szúró, görcsölő érzés 2 oldalt. Ez a gyógyszer jó a medencegyulladásra is? Nem adott az orvos beutalót semmi féle vizsgálatra, szerinte ez csak egy kis egyszerű hólyaghurut. Válaszát előre köszönöm!

Dr. Papos István válasza petefészek témában

A gyógyszernek nincsenek ilyen mellékhetásai, javaslom,hogy nőgyógyászati vizsgálatra jelentkezzen.

Kérdés: 2020. augusztus 30., 16:24 ;Megválaszolva: 2020. augusztus 31., 22:21
Kérdések és válaszok: Egyéb
Petefészek gyulladás
Tisztelt doktornő/úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy a petefészek gyulladásra jó-e az aflamin. Voltam a háziorvosomnál, avval a tünettel hogy bal...
Magas amiláz
Gyógyszer tárolása
Mellkasi fájdalom
Szédülés, hányinger...