Fertőzésveszély

Tisztelt Doktor úr! Nagyon köszönöm válaszát a gyomortükrözés -fertőzés kérdésemre. Annyival szeretném pontosítani hogy: a utoljára tavaly decemberben rendelte el az orvos a gyomortükrözést: "fundius mirigy polpyus miatt gondozott" címszóval. a vizsgálatot el is végezték az alábbi eredménnyel idén januárban: "Leírás: Az eszközt akadálytalanul vezetjük a postbulbaris duodenumba, ahol norm viszonyokat látunk. A bulbus ép, ulcus nem látható. A pylorus kerek, szimmetrikus. Az antrum nyh-ja csíkosan hyperaemiás, a corpus nyh-ja szintén belövellt, egy egy kis 2-3 mm_es issmert képlett most is látható. .A fornix eltérés nélkül. A cardia jól zár, ép. Az oesophagus eltérés nélkül. Biopsia: 0 TB 1 (járó) Vélemény: gasstritis cher, kontroll fél év múlva Javaslat: esomeprasolra panassz essetén visszatérhet" A fentiek alapján erősítse meg kérem hogy a gyomortükrőzés halasztható -e virusmentes időre, pl. mikor már lesz vakcina Tisztelettel: szorongo

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza gastroscopia témában

Ez alapján is halasztható a vizsgálat a biztonságosabb időkig.

Kérdés: 2020. augusztus 25., 10:44; Megválaszolva: 2020. augusztus 26., 07:46
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium