Baktérium

Tisztelt Doktor Úr! Nem kaptam meg a választ a kérdésemre és esküvő előtt állok. Megkaphattam ezt a fertőzést máshogyan is, nem csak nemi úton? Vőlegényem hordozhatta magában úgy, hogy az előző párja nem betegedett meg ahogy leírtam tünetmentesen? Ő megkaphatta máshogyan mint szexuális érintkezéssel? Köszönöm szépen a válaszát.

Dr. Kiss György válasza Bakterium témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérdésének ez a része már bőr-és nemigyógyász szakemberre tartozik, a nőgyógyászati részre igyekeztem választ adni.

Kérem, még esküvő előtt keressenek fel ilyen szakorvost, hogy megnyugodjon.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. augusztus 23., 08:01; Megválaszolva: 2020. augusztus 25., 19:47
Kérdések és válaszok: Egyéb
Streptococcus - megnőhet az AST szint?...
Elnézést Doktornő, szerintem nem voltam egyértelmű. Azt szerettem volna kérdezni, hogy a staphylococcusnál is megnőhet az AST szint, vagy a szint...
Lábon folt
Folt lábon
Kullancs csípés
Vérképben eltérések