fáradékonyság

Üdvözlöm! Hirtelen kezdődő rövid ideig tartó rosszullét,napközbeni többszöri fáradtság érzet,álmosság. Hangulat ingadozás, néha jelentkező feszültség. Vérvétel eredményben a eozinofil granulocita érték magas illette a trombicitaszám. Szív tájékán néha szorongó érzés viszont kardiológiai szakrendelésen mindent rendben találtak. Szív ultrahang nem történt. Mire utalhatnak ezek a tünetek?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza vegyes panaszok témában

Kedves Kérdező!

Mivel a kardiológiai vizsgálat során nem találtak eltérést, így panasza hátterében szorongás, pánik betegség is állhat. A pontos laboreredményeket nem ismerem, így a panaszok, tünetek ismerete nélkül nem tudok egyértelmű véleményt adni.A napközbeni fáradtságérzet oka lehet kialvatlanság, nem megfelelő folyadékfogyasztás, alacsony vérnyomás is.

Az eozinofil szám leggyakrabban allergiás megbetegedés , bélférgesség esetén emelkedik meg. A trombocitaszám pontos ismerete nélkül nehéz véleményt mondani, vérzést, fizikai aktivitást , gyulladásos betegségeket követően is előfordulhat emelkedés.

Kérdés: 2020. augusztus 10., 21:30; Megválaszolva: 2020. augusztus 15., 18:42
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium