• gyógyszer összeférhetőség

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő! Szeretném Öntől megkérdezni, hogy az Agomelatin Anpharm 25 mg tablettát és a Gerodom altatót lehet-e együtt szedni. Válaszát tisztelettel köszönöm. Kővágó Károlyné Marika

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer kölcsönhatások témában

        Tisztelt Kérdező, Igen, lehet. nincs interakció a két termék között. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. július 21., 14:43; Megválaszolva: 2020. július 21., 17:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: