• Laboreredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr! Azt szeretném kérdezni, hogy kell e vajon aggódnom a laboreredméyeim miatt, mivel az a két szám, általában nem jelent jót, ami több lett mint a referencia szám. Átlag súllyal(63) és magassággal (168) rendelkezem. Hetente legalább 5x sportolok. Egészségesen élek, sok zöldséget, halat , főleg fehér húsokat fogyasztok. Igyekszem tartani a napi 3 l vizfogyasztást is, nem dohányzom, és már alkoholt sem nagyon iszom, mióta szinte mindenhova kocsival kell menjek. Jó fizikumúnak mondanám magam,erős immunrendszerrel. Ennek ellenére a homlokom általában tele van pattanással, és székrekedési problémákkal is rendszeresen küzdök ( néha jobb, néha nagyon nem) Tisztában vagyok vele, hogy a homlokon lévő felnőttkori pattanások valamilyen gyulladásra utalnak a szervezetben. Elképzelhező, hogy bélrendszeri megbetegedésem van? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm szépen Üdvözlettel:

        Dr. Plósz János válasza a pattanások témában

        Ha a székrekedésen kívül más hasi panasz nincs, nem gondolnék bélrendszeri megbetegedésre. Érdemes lehet nem túl drasztikus méregtelenítő kúrát tartani, időnként pár napos léböjtöt, illetve szaunázni rendszeresen.


        Kérdés: 2020. július 21., 10:20; Megválaszolva: 2020. július 21., 20:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: