lehet daganat gyanú

Tisztelt Doktor úr A kérdésem a következő, kaptam kétfajta antibiotikumot , és ebből hasmenés lett utána pépes széklet napi 3-4 ez tart kb 60 napja vizsgálatok vastagbéltükrözés negatív , gyomortükrözés negatív , hasi ultrahang negatív , Natív hasi , kismedence Mr vizsgálat negatív , labor összes tumor marker enzim mérések mind negatív , csak a lipáz szint volt alacsony , ez valamilyen rejtett daganat lehetséges hogy nem tud rendes székletem lenni, vagy milyen vizsgálaton vegyek rész , vagy milyen gyógyszert vegyek . sportolok , a súlyom nem változik , Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza a lágy széklet témában

A panasz az antibiotikum okozta bélflóra-károsodás jele lehet. Pre- és probiotikum tartós, akár kombinált használata segíthet a javulásban.

Kérdés: 2020. július 18., 18:57; Megválaszolva: 2020. július 19., 20:34
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem