• Savlekötő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom Cortiment írt fel mikroszkópos colitis feltételezéssel, de arról nem beszéltünk, hogy milyen gyógyszereket szedek és a gyógyszer betegtájékoztatójában fel van sorolva a savlekötő is amiről beszélnünk kellett volna, mert én 40 mg pantoprazolt szedek naponta.Most tanácstalan vagyok nem tudom milyen a két gyógyszer kölcsönhatása azt szeretném megkérdezni, hogy szedhetem e a pantoprazolt és ha nem akkor mit szedhetek helyette?Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a gyógyszer témában

        Szedheti a pantoprazol-t és a Cortiment-et együtt, nem várható kölcsönhatás a két szer között.


        Kérdés: 2020. július 11., 18:30; Megválaszolva: 2020. július 13., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: