• Előváladék

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr! Randizok egy lánnyal és még nem voltunk együtt, de ha csak rágondolok vele az együttlétre már attól rengeteg előváladék termelődik, ami még csak nem is lenne akkora gond, de ha félóránként rágondolok már folyik is. A kérdésem hogy most akkor félóránként mossam meg a makkom, vagy hogyan tudnám szárazon tartani. Vagy ez nem is veszélyes fertőzések kialakulásában? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Egy érdeklődő. emailcímem: [email protected]

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Ez a jelensèg nem kóros, nem növeli a húgyúti fertőzés kockàzatát. Sajnos csak a sűrűbb mosakodás segít!


        Kérdés: 2020. július 07., 14:54; Megválaszolva: 2020. július 07., 16:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: