• Ez vajon reflux e?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Ön szerint az lehet reflux tünet, h a felsőtestemben állandóan melegséget érzek, mintha egy kályhát bekapcsoltak volna bennem?Klimaxban még nem vagyok. Lázam nincsen. Nem izzadok jobban, ilyenkor az esik jól ha egy hideg vizes törölközőt csavarok magam köré. Illetve ha nem reflux,akkor Ön mire gondolna még? Köszönöm válaszát.

        Dr. Plósz János válasza a melegség témában

        Ilyen jellegű panasz nem szerepel a reflux tünettanában. Inkább hormonális eltérésre gondolnék.


        Kérdés: 2020. július 02., 15:21; Megválaszolva: 2020. július 02., 20:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.