• Sikertelen teherbeesés, mikortól kell aggódnom?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Párommal gyermeket szeretnénk, eddig 2 sikertelen próbálkozáson vagyunk túl. Párom 36 éves én 32. Nem szedünk semmilyen gyógyszert és nincs semmilyen betegségünk. Mielőtt belekezdtünk a babatervezésbe voltam nőgyógyászati kivizsgáláson, ahol a hüvelyi ultrahang szerint minden rendben volt. Volt egy streptococcus agalactiae fertőzésem, ami antibiotikummal (Duomax 1000 mg) kikezeltek mielőtt belevágtunk volna a babatervezésbe. Mindkét próbálkozáskor azt hittem sikerrel jártunk, mert a menstruációm mindkettő esetben napokat késett. Az, hogy a menstruációm késik mióta próbálkozunk jelenthet bármiféle problémát esetleg? Tudom, hogy azt mondják, hogy 6-8 hónap sikertelen próbálkozás után érdemes meddőségre gyanakodni,de az lenne a kérdésem, hogy már ilyenkor érdemes komolyabb kivizsgálásnak alávetnünk esetleg magunkat? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Réka

        Dr. Tekse István válasza a babaprojekt témában

        Kedves Réka! Az Ön életkorában egy év sikertelen próbálkozás után javasolt meddőségi kivizsgálás. Ez amit leírt nem vehető sikertelen próbálkozásnak, ezen ne aggódjon. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2020. június 02., 13:09; Megválaszolva: 2020. június 05., 19:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: