• Babatervezés 40 évesen

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr, párommal az első gyermekünket tervezzük. Sosem voltam korábban állapotos, de szándék sem volt erre. Hormonális fogamzásgátlót sosem szedtem. 24-26 naponta jön meg a menzeszem, a mestruációm 5-6 napig tart. A ciklusomban sosem voltak jelentős eltérések, szabályosnak mondható. Szervi probléma a nőgyógyászati UH vizsgálat alapján nem látható, női hormon laborvizsgálaton voltam a ciklusom 4. napján, melynek eredményét csatolom. Semmilyen diagnosztizált betegségem sincs, túlsúlyos nem vagyok. Azt szeretném tudni, hogy mindezek alapján milyen lehetőségeim és esélyeim vannak a fogantatásra? Milyen módszereket javasolna a Doktor Úr, hogy mihamarabb egy egészséges gyermeknek adhassak életet? Köszönöm válaszát előre is!

        Dr. Tekse István válasza a gyermekprojekt témában

        Kedves Kérdező! Inofolic 2x1, Koenzim Q10 2x100mg és este 3mg biomelatonin szedésével lehet megpróbálni hátha lecsökken az FSH-ja és akkor natív - stimuláció nélküli - lombikprogramot végezni. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www..szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2020. május 26., 16:44; Megválaszolva: 2020. május 29., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: