• Kettősség

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr Úr! Azt szeretném megkérdezni miből lehet észrevenni, ha egy férfi a férfiakat is szereti, aki alapvetően nyilvánosan Nővel él. Van e ilyen jel a szexualitás során?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a biszexualitás témában

        mindkét nem iránti vonzalmat leginkább az ebben érintett fél tapasztalja, vonzalom, szexuális fantáziák, álmok révén. A szexuális aktus során a libidó csökkenésében megjelenhet a kettős vonzalom, de nem feltétlenül. A nemi vágy csökkenését pedig több más ok is magyarázhatja. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. április 26., 17:44; Megválaszolva: 2020. április 28., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: