• Limfóma lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot Doktornő. Olyan ügyben keresném h kb 2 hónapja kezdődött a dolog éjszakai izzadással álmatlansággal és nagy mértékű fogyással.Egy sor vizsgálatot csináltak már vérvétel,hasi ultrahang,vizelet,székletvizsgálat minden eredmény jó volt a napokba fedeztem fel a mellembe jól tapintható csomókat és hónalj környékén is amik fájdalmatlanok.A jelenlegi helyzetbe mit tehetek ennek kivizsgálásra?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a hónalji csomók témában

        Kedves Kérdező! Jelen helyzetben valóban eléggé nehézkes bármilyen kivizsgálás indítása. A háziorvosi rendelések az egész országban működnek, többségében inkább telefonon. Hívja fel háziorvosát és amennyiben semmilyen légúti tünete nincs maszkban, kesztyűben keresse fel, hogy megvizsgálhassa. Az Ön esetében mind a mellében, mind a hónaljában tapintható csomók ultrahang vizsgálata jön szóba, indokolt esetben háziorvosa remélhetőleg ennek megszervezésében közre tud működni.


        Kérdés: 2020. április 05., 14:21; Megválaszolva: 2020. április 07., 20:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: