• Piros foltok a szájban az alsó ajkon

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Pár napja vettem észre apró piros foltokat amelyek nem fájnak és nem is külső behatás eredménye. (megégetés) apró hólyagszerű duzzanat is látható. Kérdésem hogy ez igényel e részletesebb kivizsgálást esetleg a képből megállapítható e hogymi a teendő?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a hólyagos elváltozás témában

        Kedves Kérdező! A csatolt kép hibás fájlt tartalmazott, nem tudtam megnyitni. A leírt elváltozás lehet herpes, allergiás reakció is. Remélhetőleg néhány nap múlva csökken az elváltozás.


        Kérdés: 2020. április 02., 17:20; Megválaszolva: 2020. április 04., 21:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: