• Lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy ideje a jobb combom alsó részén(térd felett 10cm kb.) egyetlen pontban először ritkábban, viszont most már egész nap jelentkező szúró fájdalmat érzek. Nem tulajdonítottak neki jelentőségét eddig, de mivel mostanra félóránként belenyilaló fájdalmam van csak abban az egy pontban kicsit aggódni kezdtem, nem tudom hová tenni ezt a jelenséget. Mitől lehet? Hová, kihez fordulhatok ezzel a problémámmal? Műtétem 2 császármetszés volt az elmúlt 4évben. Válaszukat köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a izomfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nehéz megítélni, hogy panaszát mi okozza. Van-e a fájdalmas részen pirosság, duzzanat, visszér? Panaszát okozhatja fokozott izomterhelés vagy előzményben valamilyen trauma. Amennyiben nem múlik és van valamilyen látható elváltozás, fényképezze le és beszélje meg háziorvosával.


        Dr. Szanyi Andrea

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2020. március 29., 08:06; Megválaszolva: 2020. március 31., 18:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció