• Mi lehet a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Olyan kérdésem lenne, hogy ilyenkor mi a teendő? Nos, tegnap előtt este kezdődtek a panaszaim, még pedig azzal, hogy hirtelen étvágytalan lettem, majd hányingerem lett, nagyon megfájdult a hasam, ekkor jött fel a savam. Folyamatosan savat böfögtem fel, és már legszívesebben hánytam volna, hogy jobb legyen, iszonyatosan görcsölt a hasam. Majd nagy nehezen elaludtam, ez így nagyjából meg is szűnt másnap hajnalra. Viszont arra keltem, hogy nagyon melegem van, szó szerint folyt rólam a víz. Ezért később megmértem a lázam, 38.5 volt, nem csillapítottam lázat, hanem hagytam, hogy elvégezze a testem az öngyógyítást, így ez a láz egésznap kitartott, hol kevesebb volt, hol pedig ugyanannyi. Majd délután vettem be egy algoflexet és teljesen levitte estére a lázam, így már 36.5 volt a testhőmérsékletem. Majd ma hajnalban ismét lázat mértem, 37.2 volt, viszont még mindig elég étvágytalan vagyok, és fájdogál a hasam, illetve még néha néha böfögök, de már nincs sav. És ezért szerettem volna tanácsot kérni, hogy az miatt belázasodhattam, hogy ennyire fent volt a savam, vagy ez valami más esetleg? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a vírus fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Panaszai megfelelhetnek vírusfertőzésnek. A savas reflux valószínűleg annak következménye, hogy üres volt a gyomra, nem evett semmit. Remélem mire soraimat olvassa panaszmentessé vált.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2020. február 11., 06:12; Megválaszolva: 2020. február 13., 17:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: