• Nehéz légzés, fulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr Úr/Nő! Novemberben kezdődött hirtelen nem kaptam levegőt, Úgy éreztem ,hogy elájulok. Semmi kiváltó oka nem volt, nagyon megijedtem bepanikoltam. Ezek a rosszullétet rendszeressé váltak, nem volt semmi amihez kötni tudtam volna a kialakĂ­tásuk az. Először Úgy gondoltam a gyerekkori asztmam visszatért . A háziorvostol kaptam berodualt, a tudogyogyaszaton röntgen negatĂ­v , légzésfunkció nem igazolt asztmát. Nem nyugodtan meg, elmentem Másik orvoshoz megelőzés keppen kaptam eonicot és ventolint szükség esetén. Történt labor vizsgálat , pajzsmirigy, 2 kardiologusnal jártam Ekg, szĂ­v Uh. Minden negatĂ­v . Vettem csÚcsáramlás mérőt 165cm vagyok 57kg 500 -at fÚjom szinte minding mikor fuldoklom akkor is 99es o2sat pulzoxymeterrel. Ventolin vagy berodual utan 10-20-al nő vagyis 520 fÚjom kb minimális az eltérés, nagyon megpörgeti a szivem amitől megjobban fulladok Ă­gy nem segĂ­tenek a rohamoldók sem. Nem tudom merre induljak mit tegyek mo okozhatja ezt. Mára minden napos lett állandóan sohajtozom asĂ­tozom levegő utan kapkodom . Nem tudom mi lehet a baj. Válaszat előre is köszönöm!

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a hirtelen kialakuló nehézlégzés témában

        Kedves Kérdező! Leírása, és az eddigi kivizsgálás negatív eredményei alapján, úgy gondolom,panaszait pánik, vagy stressz okozza. Talán történt valami mostanában ami megváltoztatta eddigi életét, vagy szokatlanul nagy terhelésnek van kitéve. Azt javaslom, forduljon pszichológushoz, Ő biztosan tud segíteni. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2020. január 21., 20:30; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.