Aranyér

Tisztelt Doktornő! Kb fél éve voltam végbél és gyomor tükrözésena következő tünetek miatt -Jobb, ill bal oldalon tompa fájdalom elől a borda Ă­v alatt valamint hátul a lapocka alatt. -sűrű vizelési inger (párszori teszt alapján véres vizelet) -Fáradékonyság, izomgyengeség -Magas gyomorsav Vérvétel, vizelet vizsgálat illetve az emlĂ­tett tükrözés során semmi rendellenességet nem találtak. A tünetek (a véres vizeletet le számĂ­tva) a mai napig fenn állnak. A mai napon azonban szÚró fájdalmat ereztem a végbélnyí­lás közelében. Tükörrel megnéztem 2 piros nyÚlvány található illetve az egész végbél halvány lila színű. Kérdésem, hogy lehet e ez aranyér illetve, hogy a fél éve fennallo tünetek összefüggésben lehetnek e a most tapasztaltakkal? Válaszát előre is köszönöm

Dr. Szanyi Andrea válasza Aranyér témában

Kedves Kérdező!

A beteg vizsgálata nélkül nem lehet egyértelmű véleményt mondani. A leírt képlet elvben megfelelhet aranyérnek, ha fájdalmas, gyulladt, akkor helyileg alkalmazható kenőcsökkel, kúpokkal kezelendő. Mivel a látott képlet más is lehet, tanácsolom, hogy keresse fel kezelőorvosát. A hasi panaszai és az esetleges aranyeresség között nincs direkt összefüggés.

Kérdés: 2020. január 22., 23:23 ;Megválaszolva: 2020. január 31., 12:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
Aranyér vagy rák?
Tisztelt Doktor Úr! 4-5 napja elrontottam a hasam, hasmenés és hányás volt, hasmenés nagyjábol két napig. Fájt, égetett néha viszketett. Azóta...
Végbál táji rángás ülés közben.
Tiszteletem! Azért fordulok önökhöz mert 1 hónapja aranyeret állapítottak meg nálam. Detralexet illetve reparon kenőcsöt használok, de furcsa...
Külső aranyér és fogamzásgátló...
Tisztelt Doktor Úr! Fogamzásgátló tablettát szedek (Lyndinette 20) Egy hónapja kezdtem el szedni, de mellette rendszeresen edzek konditeremben, és...
A viszeresség összefügg az...
Tisztelt Doktor Úr! Már gimnazista koromban fásliztam a lábam a kitüremkedő viszér miatt. 3 gyermeket szültem mind a három szülés után...
Trombotisalt aranyér
Tisztelt dr Szigeti Nora! Külső aranyéremért metszetek 1 napja.. Verogot távolították el. Még mindég szivárgó vérzés van normális ez.Kamilas...