• Hüvelyi uh

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor úr! Elhúzódó vérzés miatt kerestem fel nőgyógyászati szakrendelést. Az uh eredménye: bal petefészek: 38x26 mm, norm. szerk. benne egy 17 mm átlagátmérőjű éles határú echogén solid képlet. Jobb petefészek: 29x21 mm norm. szerk. Diagnózis: tu. ov. l.s? Ez azt jelenti, hogy petefészekrákom van? Ha igen, ez már előrehaladott stádium? Mit jelent az echogen solid? Lehetséges, hogy emiatt vérzek tovább? Vérvétlre kell majd mennem (Ca 125, he4, roma score), szerdán mennék, de még néha a WC papíron van egy kis vérzés. Ez adhat téves eredményt? Norculot tablettát szedek 5 napja. Nagyon félek, 29 éves vagyok, fél éve nem élek nemi életet, nem szertnem húzni a vérvételt, mert napok óta gyomorgörcsöm van. Előre is köszönöm a választ

        Dr. Tekse István válasza a ciszta? témában

        Kedves Kérdező! Nyugodjon meg, egyelőre ez a státus semmiféle aggodalomra nem ad okot. Az echogen solid azt jelenti, hogy világos és tömör képlet. Nem hiszem, hogy ez áll a vérzés hátterében. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2020. január 27., 22:43; Megválaszolva: 2020. február 04., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: