• Ilyen mértékű fogyás még normális-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! December elején volt egy csúnya mandulagyulladásom, mely következtében nem nagyon tudtam enni, és 61 kg-ról lefogytam 58,5-re. Úgy gondoltam, ha visszaáll a rendes étkezési szokásom, a testsúlyom is valamilyen mértékben visszaáll, azonban normális étkezés mellett (amivel több évig 61-62 kg-ot tartottam) még több mint fél kilót fogytam azóta. Az antibiotikumos kúra miatti székrekedésre a háziorvos DulcoSoft-ot ajánlott, másfél hétig használtam körülbelül. Az volna a kérdésem, hogy a mostani fogyásom összefügg-e a december eleji betegséggel, vagy pedig érdemes lenne-e vele orvoshoz fordulnom. Válaszát előre is Köszönöm! Tünde

        Dr. Plósz János válasza a fogyás témában

        A fogyás ilyen mértéke még belefér a gyulladásos betegség be illetve a gyógyulási szakba. Ha a súlyvesztés tovább folytatódik, akkor mindenképp érdemes orvoshoz fordulni, de ha nem, akkor aggodalomra nincs ok.


        Kérdés: 2020. január 09., 14:49; Megválaszolva: 2020. január 09., 15:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.