• menzesz eltolás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdvözlöm! Műtét előtt állok és szeretném eltolni a menzeszt Norcolut tablettával. Kérdésem, hogy mikor kell elkezdenem szedni, valamint a műtéti napon is be kell venni ugye? Előre is Köszönöm válaszát!

        Dr. Petróczi István válasza a témában

        Tisztelt Hölgyem, a Norcolutot kettesével a ciklus 15. napján kezdje el szedni, s hazamenetel napjáig szedje. Ha befekvéskor abbahagyja bármikor megjöhet, ami nem jó. Nincs lehetősége, hogy egy vérzés után rögtön feküdjön be? Akkor nem kellene gyógyszert szednie..... Üdvözlettel: Petróczi dr.


        Kérdés: 2020. január 08., 21:00; Megválaszolva: 2020. január 10., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: